Pembaca Setia

Thursday, May 19, 2011

Kene Sergah JPJ...!!!

Asalammualaikum,

Pekaba korang hari ni...aku baru balek skolah penat2 ni update blog juz nk berkongsi citer yang x leyh bla.

Aku kene sergah JPJ(Jabatan Pengangkutan Jalan) La....



Haha...memang x leyh bla btol. Bile aku ingat balik rase nk tergelak sorang2 je tahu. Yela mane tak nye. Mase tuh aku bawak sorang member aku nih. Die da la x pakai helmet. Kene saman naya aku. Aku baru nk klua simpang jea aku nmpak kete JPJ kat depan mata aku. Cmne aku boleh x perasan entah sebelom nih. Baru smpai agk nye kot...??



Aku dengan menggelabah nye patah balek la. Masok kedalam kedai runcit yang berdekatan (buat macam nak beli barang). Sambil kat dalam kedai aku ngan member aku ni tinjau2 ke luar nk tengok samaada JPJ tuh ade lagi ke x.. Haha... Macam dalam zaman Jepun jea.. Kihkihkih...

Sebenarnye aku ni x dew lesen lagi. Sebab tuh lah aku cuak sangat ngan JPJ ni. Kalau kene saman tadi berapa ntah yang kene. Dengan bawak passanger yang x pakai helmet lagi.

p/s: nk buat lesen la.. 

1 comment:

BRO_MONDAY said...

ha...elok gi buat lesen...bukan takut kat polis & jpj, tapi sebenarnya itu untuk keselamatan...kalo eksiden dan sebagainya, xde lah mati katak...ada jugak back up bila buat report kat balai...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daily Calendar