Pembaca Setia

Monday, May 23, 2011

Entry Untuk Perempuan Plak...

Asalammualaikum,

Ape khabar awek2 semua. Sehat..?? Law x sehat boleh jumpe doktor cinte disini. Ecceh. Poyo btol la mamat ni. Hehehe.. Ok la korang sume mesty marah kan pasal entry hari tu. Yela aku cakap lelaki bleyh kapel ramai2. Heheh.. Sory la, aku ni lelaki. Mesty backup lelaki kan. Tapi apa2 pon aku tetap sokong kaum wanita.

Wanita Hendaklah...

Andai kate la pakwe korang nnty kapel lebh dari satu. Mungkin sebab die ikut nasihat aku. Hehe.. Bagi aku kire ok la kan. Sebab die bace blog aku. Haha.. Bagi korang plak payah la. Korang kene la bersabar. Cuba ubah ape yang korang rase die x suke. Paling senang la. Tanye depan2. Bagi aku(seorang lelaki budiman) aku akan berterus terang dengan awek aku. Yelah, untuk mendapat kan keserasian dalam perhubungan.

Padan Muke Korang....

Ha... Kan aku dah kate. Kapel tuh x penting. Tapi kalau da ade calon yang sesuai. Jangan tunggu lame2. Tapi, kalau dah jadi macam ni..sendiri tanggung la. Hahaha... Bukan nk gelak kan korang. Tapi just nk bagi peringatan.

p/s: x byk kan idea aku untuk perempuan...hehe...sorry...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daily Calendar