Pembaca Setia

Thursday, May 19, 2011

ANDAI KEKASIHKU DIKEBAS ORANG ! BEN ASHAARI KATA LA ..

Asalammualaikum,

Sekali lagi masuk segmen Ben Ashaari. Hehe.. harap dapat sambutan la...

Andai Kekasih Ku Dikebas Orang...

Ni aku plak yang nak kate.. Kalau awek aku kene kebas orang kompom la aku hangin satu badan. Sape x marah beb. Kalau aku nampk die orang dating berdua-duaan kan. Aku tampar awek aku. Hehe.. Xdew lah. Ingat aku kejam sangat ke...??

Ni la ape yang aku nk buat...

1st: Pegi dekat awek aku.
2nd: Tanye die ape yang sedang berlaku.( Dapat kan kepastian)
3rd: Tanye die status hubungan sekarang. (Nak stay or break?)
4th: Tumbuk lelaki tuh.(Kalau die masok campur la)
5th: Pergi dari situ....

Agak2 betol ke tindakan aku tuh..?? Entah bagi aku betol jea. Sape x sayg awek beb. Senang2 plak kene kebas. Aduuuhh... Pedih tu...

p/s: Tinggalkan komen korang ye...

5 comments:

mas saari said...

salam singgah n follow!
datang baca pendapat awak...

Cik Kamoo said...

banyaknya tindakan...hahahah

jay_Jamilul said...

Mesty la sayang awek...haha..kalau ade la...

Lulu caldina said...

Owh...betapa teringinnya nak join segmen ni... tapi line tenet seharian lemau..huhu

NiSha said...

perh.. mesti pastu mata mamat tu bengkak ker.. x ble nak mkn ker..bibir pecah ala.. tinggal jer awek cam tu..
banyak lagi yg setia kat luar saner..

Nisha
http://heandsheloves.blogspot.com
singgah dan follow sini.. dari blog abg ben.. ttteett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daily Calendar