Pembaca Setia

Wednesday, June 22, 2011

Kenapa Lelaki X Gentle...? (Lirik lagu Hazama-Cinta Teragung)

Assalamualaikum,

Nak jiwang sikit hari ni boleh..??


Maafkan aku sekiranya tak termampu
Untuk mencurahkan semua isi hatiku
Ternyata tak terkata
Rinduku padamu
Chorus
Ku takkan bisa menjadi lebih
Dari apa yang terdaya
Namun ku tetap berjanji
Akan masih mencuba untuk
Memujuk hatimu
Mencintai aku
Kerna semua yang ada
Hanyalah untukmu
Secebis perasaan ku hamparkan
Membawa sejuta harapan
Menagih cinta
Teragung darimu
Ulang Chorus
Maafkan aku sekiranya
Tak termampu untuk
Mencurahkan semua
Isi hatiku



Lirik Lagu Hazama- Cinta Teragung


Best lagu ni. Kalau x best jangan la marah aku.


Da Sampai Patah Balik.


Aku x paham betul lah lelaki tuh. X gentle btol la, Kalau kau tu betul suka kan anak orang tuh pergi jela terus terang. Jangan lah nak takut2. Lain lah kalau kau hanye nak main2 kan anak dara orang. Kau ingat kau sape. Sesuka hati kau je. Kita ada adat la. Jangan nak kurang ajar boleh.


Ok, aku sengaja tulis entry ni sebab aku baru menyaksikan satu situasi yang patut aku citer kat korang semua, Mungkin bende ni dah biasa berlaku, tapi korang sume mungkin x perasan. Ok, citer nye macamni, Aku ade ternampak anak jiran aku ni kuar ngan lelaki sorang tu. Bile time ambil budak perempuan tu, x nak amik kat depan rumah. Parking moto jauh2, Nape erk..? Takut bapak dia marah kau. X leyh terus terang citer kat bapak dia yang kau suka anak dara dia..?? Kalau dah hari-hari berangkut macam laki bini nak kate ape lagi...??


Ade satu hari tu aku perasan budak lelaki ni bawak moto sampai depan umah dia. Nampak je bapak budak perempuan ni kuar terus patah balik. Harap badan je besar. Tapi penakut. Bukannya bapak dia nak makan kau pon.


p/s: mungkin ade yang kate aku ni busy body hal orang, bukan, aku cuma nak bagi tahu ape yang aku rase...kalau aku x tulis pasal ni, sape lagi kan...kalau x puas hati tinggal kan la komen...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daily Calendar