Pembaca Setia

Tuesday, June 7, 2011

Tempoh Sampai Esok...!!!!

Asalammualaikum,

Aku nak ucapkan terima kasih kepada yang sudi bertukar link dengan aku. Rupanya ada jugak orang yang memerhati kan blog aku ni ya... Heheh... Baiklah bagi sesiapa yang sudah tukar tu Alhamdulillah...

Jangan Lama-Lama....!!!

Disebabkan ada kes yang dah kene tipu... Maka aku pun hendak mengambil langkah berjaga2. Aku beri tempoh untuk masuk kan link aku ke blog korang hingga esok. Kalau tidak link korang akan aku padam. Maaf lah kawan2 semua. Ini hanyalah langkah berjaga2. Aku x mahu kene tipu. sebok promote blog orang. Tapi blog aku kecundang.

p/s: sila check link korang di blog aku yang x seberapa ni ya....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daily Calendar