Pembaca Setia

Thursday, June 2, 2011

Boleh Pecaye Atau Tidak,..!!! (Adinda Evans Di Rogol..??)

Asalammualaikum,

Entry ni adalah sambungan dari entry yan lalu. Berkaitan tentang Datin Milano. Sekarang ade citer baru la plak. Die nk kaver balik la isu yang dulu tu.

Datin Milano/Adinda Evans Di Rogol...??

Dia kate dia ni dirogol oleh bekas kekasih dia. Agak2 korang la btol ke ha..?? Mane ade orang yang ade masalah boleh bangge macm die. Btol x..?? Macam gaya nk menipu je tau. Pastu Die boleh kate yang bekas kekasih die tu akan digantung mati dalam sebulan dua lagi. Ape yang aku tahu la kan. Kalau kes rogol bawah umor ni hukuman di 20 sebatan. Btol x..?? Kalau x betul tolong betulkan ya.

Aku ade gambar yang menunjukkan dia berkata sedemikian.

Betul Ke Dia Sendiri Yang Tulis Ni...??

Itu terpulang lah kepada pandangan korang sendiri. Aku hanye bagi pandangan aku jerk. Heheh...Anyway aku dapat gambar ni dari... Belog MTT.

p/s: terus menyiasat...

1 comment:

Amy Syaquena said...

SAlam kenal ,

SR ke sini dari blog abg beb.singgah dan follow , ada masa jemput ke SR ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daily Calendar