Pembaca Setia

Wednesday, June 1, 2011

Maharajalawak:Sepah Dan Mamat....kenapa...??

Asalammualaikum,

Korang sume layan x Maharajalawak.? Memang best gila la. Aku kalau tengok ulangan pon bleyh glak lagi macam baru first time tengok. Tak tahan beb. X caya korng layan la sendiri. Hahah.... Tapi bergantung jugak la pada persembahan nye. Antara perserta yang best aku tengok ialah JAMBU, JOZAN ngan SEPAH. Fuhh...diorang ni memang mantap.

Kenapa Mamat Macam Tu...??


Kumpulan Sepah

Cerita pasal SEPAH ni. Korang perasan x yang Mamat Sepah (ala...yang tinggi lampai tu) macam di pinggirkan. Hmm...aku x berani nak sound lebih2. Cume aku rase die macam da lain je skg ni. Dulu masa musim Raja Lawak punye la kecoh. Skang ni aku tengok macam da senyap je. Kadang2 jadi "pak pacak" je. X de idea atau da bosan ngan kumpulan SEPAH...?? Entah la. Tapi kalau dia kecoh balik macam dulu aku rase SEPAH akan lagi gempak kot.

Masa ni Mamat punya watak cuma pengsan je...

Masa ni pun dia x banyak cakap...

Anyway...SEPAH tetap TERBAIK la....huhu....

p/s: undi SEPAH di Maharajalawak...!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daily Calendar