Pembaca Setia

Monday, June 6, 2011

Travel Sorang-Sorang...

Asalammualaikum,

Ok..aku nak selit kan citer pasal blog aku. Yela kan mesty la ade slot untuk aku jugak. Hehe. Maaf la yer. Haha...disebabkan blog aku dah mencecah 50 orang followers maka ade seorang kawan aku ni kecewa. Kecewa disebabkan x dapat menjadi followers ke 50. Haha...kesian dia. Bukan aku nak bagi hadiah pon kan. Ape yang spesial sangat no. 50 ni. Tak tahu lah.

Jadilah folowers ke 55 kan...?? Ape la...
Cantik jugak no. tu...hehe...


Bahaya Ke Travel Sorang-Sorang...???

Aku rase tak bahaya lah travel sorang-sorang. Sebab aku dah biasa travel sorang2. Mungkin disebabkn aku ni lelaki kot. Tu yang perasaan aku ni keras sikit. Buat awek2 yang diluar sana. Kalau nak travel sorang2 memang x selamat. Kalau boleh biarlah berteman. Teman pulak biarlah teman yang rapat. Jangan lah ajak boyfriend yang baru 2 ke 3 bulan kenal. Lagi lah x selamat.

Aku bukan ape. Cuma risau je kepada awek2 comel diluar sane. Yang mungkin menjadi mangsa kepada lelaki yang x berhati perut. Erk...bukan macam aku ye. Hehe.

p/s: sentiasa berwaspada dengan orang sekeliling...anyway...doakan aku selamat esok...nak travel esok ni...haha...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daily Calendar