Pembaca Setia

Monday, June 6, 2011

Saya nak boleh ?

Asalammualaikum,

Wei korang. Ben Ashaari buat segmen baru. Dan kali ni segmen dia gempak gila. Dia cuma nak cari 5 blogger yang bertuah je. haha...aku nak cuba nasib lah kan. Mana lah tahu dapat la plak. Huhu... Ok....

Dia cuma nak jawapan ni : KENAPA AKU PATUT LETAK BLOG ANDA DALAM BLOG LIST DI BLOG INI ? 


Ok, aku ada jawapn aku sendiri. Kenapa Ben Ashaari patut letak aku dalam bloglist dia. Sebab aku tiap2 hari baca semua entry dia. Bukan nak tipu tapi bende betol. Aku x pernah miss nak baca semua entry dia sejak aku FOLLOW dia. Ok, mesti ade yang kate aku nak mengampukan. Sebenarnya tak ok. Aku tulis macam ni cuma nak bagi tahu korang semua betapa aku suka akan blog Ben Ashaari. Aku teringin jugak nak jadi macam dia. Menulis blog yang berinfomasi. Bukan sekadar cerita peribadi yang membuatkan orang muntah apabila membaca nya. Aku ade jugak berangan nak jadi anak murid dia macam Belog MTT tu. Tapi sape lah aku kan kalau dia nak pilih aku pon. Kalau dia dapat senaraikan aku dalam bloglist dia pon dah syukur seribu rahmat.


Ok, itulah jawapan aku. Aku harap aku dapat lah disenaraikan dalam bloglist Ben Ashaari.


p/s: boleh ke agaknya...??

2 comments:

Ini Kisah Tia said...

singgah dari blog abang BEN ;)

Tak Susah, Tak Senang Berblog

Golden Rose said...

salam kenal...singgah dr blog bro ben....jemput singgah..

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daily Calendar