Pembaca Setia

Tuesday, June 7, 2011

(Segmen:DIA SELALU SUPPORT BLOGGER BARU)

Asalammualaikum,

Korang selalu baca Ben Ashaari yang selalu buat segmen kan. Kali ni anak murid dia plak yang wat segmen. Tanda penghargaan kepada blogger otai yang selalu support blogger baru. Anak murid dia : Belog MTT. Korang pon sila lah join.

Dia Selalu Support Blogger Baru...!!!

Ben Ashaari. Memang tidak asing lagi dari mata dan telinga blogger. Beliau sentiasa support blogger baru. Bukan itu saja. Selalu juga memberi tips2 yang berguna. Korang rase ape yang patut kita berikan kepada beliau..?? Sekadar buat entry macam ni..?? Tak patut. Undilah dia. Macam kata MTT. "Dia selalu support kita. Tak kan kita x boleh support dia." So, undilah dia di DIGI WOWW award...!!!

Sampai dah tak boleh nak undi da...

Kalau rase ape yang aku cakap ni betul... Buat la ape yang patot k...

p/s: nak undi lagi...tapi bole da...

1 comment:

Belog MTT said...

Thanks join ! Esok join lagi dan print screen vote sendiri oke? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daily Calendar