Pembaca Setia

Monday, June 27, 2011

Matlamat Sudah Berubah...

Assalamualaikum,

Selamat pagi semua. Haha...ari ni x pegi sekolah lagi. Bukan dengan sengaja ok. Dengan sebab yang tidak di sengaja kan la. Pagi tadi kan ujan, sedap tido wo... Haha...  Korang penah dengar lagu Forever And One tak..?? Nyanyian kumpulan Helloween. Best siut lagu dia. Ok, aku bagi korang hayati lirik korus dia ye...


Forever and one 
I will miss you 
However, I kiss you 
Yet again 
Way down in neverland 
So hard I was triyng
Tomorrow I'll sill be crying
How could you hide your lies
Your lies



Memang feeling abes lagu ni kalau korang dengar. X caye dengar la ye.




Dah Tak Kesah Dah...




Ok, kalau dulu aku rajin update entry2 terbaru. Tapi sekarang x lagi. Mungkin kerana kesibukan yang melanda aku sekarang ni. Oh tidak!! Ok, kalau dulu aku selalu promote blog aku. Sekarang tak lagi. Malu rasanya nak promote blog yang berhabuk dengan entry yang jarang di update.


Dulu matlamat aku ade lah nak memajukan blog ni. Supaya aku dapat berkongsi ape yang aku rase dengan semua orang. Sekarang matlamat tu dah x de. Nak kejar trafik pon dah malas rasenya. Biar saja lah. Ade orang nak baca, baca je lah. Dapat 1UV satu hari pon dah kire ok la kan..




p/s:

Sila lah layan lagu Forever And One...

4 comments:

Elih Japahar said...

Sabar la k..jangan biarkan matlamat tu terkubur begitu saja :) kalau ada minat mendalam pasti tercapai jg...

Nor Fadila Rosli said...

Salam..penat buat blog walking..saya hinggap kat sini n follow sambil makan kurma..
sudi x jadi rakan blogger saya..
visit saya kat

http://blogakufadila.blogspot.com

c ya?^._,^

suha said...

hehe takpe,slow2 (^_^)

jom join game cik suha

MIMIE AIZA said...

selamat berblog.. saya pun jarang update. heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daily Calendar