Pembaca Setia

Monday, June 20, 2011

Berhabuk Sudah...!!!

Assalamualaikum,

Selamat malam kawan2 sekalian. Pertama sekali nak tanye sikit. SEHAT..?? Haha..dah lame x tanya khabar korang kan. Yelah, disebabkan dah lame x online and dah lame x update blog. Huhu... Hmm...gelak2 jugak kan. Ni blog dah bersawang macam ni sape nak tolong settle kan. Nak mintak tolong korag...?? Tak kan la korang nak uruskan blog yang tak seberapa ni kan. X popular pon kan...hmmm (ayat sedih sikit boleh..??)

Mak Haii Teruknya...!!

Aku bukak je blog ni tadi, bukan setakat habuk ngan sawang je yang ade. Kalau zirafah nak membiak pon boleh kat dalam ni. Hehe...aku bukan sengaja x update blog ni. Tapi ade sebab2 yang tidak mengizin kan aku berbuat sedemikian. Haha.. Nanti-nantilah cerita... Hehe...

Komen Sedikit

Ini adalah percubaan pertama kami membuat lagu. Minta komen2 yang membina dari anda semua ya....


Nak import video dari youtube x leyh pulak. Boleh bagi link je. Hehe...

p/s: sempat lagi promote band ni...haha...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daily Calendar