Pembaca Setia

Saturday, May 14, 2011

BEN ASHAARI UCAP SELAMAT HARI GURU

Santai Bersama BEN ASHAARI

Asalammualaikum,

Entry ni adalah untuk membalas balik entry Ben Ashaari.

Terima Kasih Cikgu.

Saye ingat lagi adew satu hari tuh saye x datang sekolah dan x ambil paper Bahasa Melayu. Cikgu panggil saye dan bertanyakan hal itu. Saya pon menjawab dengan jujor bahawa baju saya basah kene hujan semalam. Saye adew sepasang je baju skola.

Cikgu pon tanye kepada saye ape saiz saye. Hehe mase tuh saye rase malu sangat nk bagi tahu. Cikgu kate nak belikan saye baju skola lagi sepasang. Tak pe la cikgu, saye tak minta ihsan cikgu. Kerana saya takut akan mengecewakan cikgu satu hari nnty dengan keputusan exam saye.

Ape2 pon terima kasih cikgu. Sebab cikgu lah orang pertama yang sanggup berbuat demikian. Saye janji saye akan dapatkan A untuk SPM nnti.

9 comments:

sayangku said...

gud luck! :)

http://sayangku-lover.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-ucap-selamat-hari-guru.html

Kalamhati said...

singgah dari blog Ben..=)

jay_Jamilul said...

Terma Kasih...

Gen2Merah said...

salam ukhuwah.. bertandang dr blog en ben... selamt Hari Guru 2011

Bella Bell said...

good luck dear :)

solomolo said...

singgah dari segmen Abg Ben...


http://solomolo.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-ucap-selamat-hari-guru.html

Ana Montana said...

betapa besarnya pengorbanan seorang cikgu..
terjah dari belog bro ben..
:)

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Hi,Singgah dr Blog BA n Follow

http;//themptyanty.blogspot.com/

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg ben.. saya follo blog awak ni yaa... Ada masa mai la singgah n follow la sekali blog saya yang tak seberapa ni... Huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daily Calendar