Pembaca Setia

Thursday, April 7, 2011

Story Baru

Nie ade story baru... tapi kali ni aku nk cte psal dunia hiburan di internet.... korang pnh dgr pasal vlog x..??law nk taw vlog tuh macam blog gak la...tapi ia di update mgguna kan video.. aq adew la follow sket pasal vlog nih...tapi x de la mndalm sgt...yg akuh tahu adew la beberape yg best....


Vloger Pertama-maccaboyz91
Die ni klaka la jugak umo dye baru 17...sebaye la ngan akuh...law ase2 nk layan kepale korang tuh usha la...



Vloger Kedua-mat luthfi
Die ni orang utara aku rase...dari slank dye ckp pon akuh taw...dye ni lawak la gak kan..n yang penting dye pnye vlog adew mesej yang ingin di sampai kan... cool



Vloger Ketiga-Anwar Hadi
Die boring sket tapi mesej die memang mendalam...ramai yang membandingkan macca ngan dye...adew yang suroh macca buat video macam dye la...korang nilai la sendiri....



Ape yg penting dalam hal vlog dan blog ni ade lah isi yang nk di sampaikan...jgn la nk pikir pasal publisiti je...pikir jugak pasal org lain n sensitiviti kaum...huhu..macam ahli parlimen la plak... ape2 hal...layan la sendiri n nilai la sendiri k....



Isu Kedua-Lagu Inggeris Orang Malaysia....!!!

  • Move It – The Hitman feat Babs

  • Rocket – Yuna

  • Dis Joint – Jin Hackman

  • Face in The Crowd – Car Crash Hearts

  • Fantastic Adventure – Law Feat Liyana


  • Korang try la dengar lgu2 ni...support la artis Malaysia...kalau kite x dgr sape lgi nk dgr ye x..??
    Ok tuh jea... BUBYE...

    1 comment:

    ♥SarahNatasha♥ said...

    Aku fan anwar hadi pulak <3

    Eh tapi serious aku tak pernah dengar maccaboyz91 . Ce try kau layan nie pulak , http://www.youtube.com/watch?v=r56jqb-fWVM
    Kelakar gila kot dia .

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Daily Calendar